Starity

Jótékonysági nagykövet lett Pixie Lott

2013. január 08. 21:09   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sok sztárhoz hasonlóan Pixie Lott is kihasználja a hírnevét a jó ügy érdekében, ugyanis ő lett az új nagykövete a Rays of Sunshine nevű alapítványnak, amellyel a súlyosan beteg gyerekeken szeretnének segíteni.

hirdetés
Jótékonysági nagykövet lett Pixie Lott

Már eddig is tudtuk, hogy sok sztárnak aranyból van a szíve, és a hírnevüket valamint a pénzüket nemcsak öncélokra használják, hanem előszeretettel segítenek a hátrányosabb helyzetű vagy beteg embereken, gondoljunk csak Angelina Jolie-ra, Shakirára vagy éppen Justin Bieberre, aki éppen nemrég látogatta meg egyik leukémiás rajongóját.

Most Pixie Lott is beállt a jótékonykodó hírességek sorába, ő lett ugyanis a Rays of Sunshine nevű alapítvány egyik nagykövete, ennek alkalmából pedig találkozott is az egyik rákos rajongójával, a négyéves kis Bellával, aki nagyon boldog volt a találkozás miatt.

„Én abszolút megtisztelve érzem magam amiatt, hogy a Rays of Sunshine nagykövete lettem. Bella egész nap nevetett, és a mosolygós arc szebbé tette a napomat, csak remélni tudom, hogy tudok segíteni a jótékonysággal még több gyönyörű mosolyért” – mondta az angol énekesnő.

A kislány édesanyja szerint Bella kedve remek volt a találkozás miatt, egész nap mosolygott, és nem akarta elhinni hogy mi történt vele. Azt is elmondta, hogy emiatt a kislány már nem is fél annyira a kezelésektől, és ez a lehető legjobb hír az anyuka számára.

Pixie-n kívül még sok neves sztár képviseli ezt az alapítványt, például a manapság két legnépszerűbb angol fiúbanda, a JLS és a One Direction is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek