Starity

Taylor Swift és Harry Styles szakítottak?

2013. január 10. 14:02   |   Szerző: Fannii98

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Taylor Swift kapcsolatai nem túl hosszúak, ezt már mindenki tudja. Októberben szakított akkori kedvesével, Conor Kennedyvel, most pedig felröppentek a híresztelések, miszerint a 18 éves Harryvel is véget ért a kapcsolata.

hirdetés
Taylor Swift és Harry Styles szakítottak?

A Grammy-díjas énekesnőnek ismét kudarcba fulladt a kapcsolata, méghozzá a brit énekessel, Harry Stylesszal. A pár először novemberben, a The X Factor forgatása idején mutatkozott együtt, ám most úgy tűnik, valami nincs rendben közöttük.

Az ünnepek alatt utaztak el a Virgin-szigetekre, azonban a nyaralás nem sikerült valami jól, mivel – a People magazin értesülése szerint – a countrycsillag január negyedikén egy veszekedés után egyedül utazott haza. A híresztelések szerint Harry ott maradt, és bulizott inkább a barátaival.

A Hollyscoop már tudni véli, hogy Styles azonnal továbblépett, mivel egy nappal állítólagos szakításuk után a realitysztár Hermione Wayjel kapták lencsevégre. A The Sunnak nyilatkozott közeli barát szerint Harry le sem tudta venni a szemeit a szőke szépségről.


Fotó: Splash News

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek