Starity

Elkészült Kate Middleton hivatalos portréja

2013. január 11. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hivatalos festményt, amely Kate Middletont ábrázolja, ma állították ki a National Portrait Galleryben.

hirdetés
Elkészült Kate Middleton hivatalos portréja

Elkészült a hivatalos festmény Cambridge hercegnőjéről, amit a brit művész, Paul Emsley készített, és a National Portrait Galleryben állították ki. Katalin hercegné és Vilmos herceg szülők és testvérek oldalán járultak a galéria elé, hogy leleplezzék a portrét. Ez volt Kate második nyilvános megjelenése, mióta bejelentették, hogy gyermeket várnak.

A hercegné a brilliáns, míg Vilmos az abszolút gyönyörű jelzővel illette a festményt, amely egyébként abban a galériában foglal helyet, ahol David Beckham pucér fotója is található.

A közvéleménynek azonban kevésbé tetszik a látvány, egy riporter katasztrófának nevezte, míg egy Twitter-felhasználó szerint rosszabb, mint a retusált „Bundás Krisztus”.

Kate Middleton új festménye pont úgy fest, mint egy öregedésgátló bőrápoló krém hirdetése, vagy mint az az ijesztő portré a Szellemirtók 2-ből, ami egyenesen a lelkedbe bámul!” – írta egy másik twitterező.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek