Starity

Kristen Stewart kiborult

2010. augusztus 02. 23:11   |   Szerző: adorebubble

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kristenről manapság sok olyan hírt és pletykát hallani, melyben más sztárok mondanak nem túl kedves véleményt róla. Kristennek elege lett ebből, és jól megondta a világnak!

hirdetés
Kristen Stewart kiborult

Kristent mindenki úgy ismeri mint egy zárkózott, mégis nagyszájú lányt, akit nem azért kedvel a világ, mert szép, vagy aranyos.

"Mivel híres vagyok, feltétlenül meg kell mutatnom magam, de nehéz, és még a médián keresztül sem leszek képes elmondani az összes embernek, hogy igazából milyen vagyok." — mondta a 20 éves színésznő az angol Daily Telegraphnak. "Ez lehetetlen. Sokkal könnyebb a srácoknak, hogy elmondják, mit akarnak, és nem kell folyamatosan cukinak és viccesnek lenniük, de ha egy, mondhatni, erős nő vagy, akkor már elmondanak mindennek."

Úgy látszik, tényleg nagyon elege lett abból, hogy mindenki rideg csajsziként emlegeti, és az emberek nem ismerik az igazi énjét.

"Az interjúkban mindig azt kérdezik tőlem, hogy ki vagyok, és tudom, hogy néhány korombeli embernek igen erős a magáról alkotott képe, de én nem mondhatom, hogy ismerem magam és öszedobok valami hülyeséget. Ennyi idősen én még nem igazán tudom, ki vagyok!"

Tényleg nem lehet kellemes, amikor az embert nem olyannak ismerik, mint amilyen valójában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek