Starity

Voice: kiesett a nagy favorit!

2013. január 11. 23:11   |   Szerző: Zs

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Voice pénteki adása nem kevés meglepetést tartogatott. A Caramel lelkét megérintő Hendeson Dávidtól mindenki sokat remélt, de mégsm sikerült bejutnia az elődöntőbe. Kiesett még Szécsi Böbe, Schrott Péter és Szécsi Saci.

hirdetés
Voice: kiesett a nagy favorit!
Fotó: TV2

Péntek este a TV2 újra a Voice-ról szólt. A műsorban a mesterek a tőlük megszokott közhelyekkel dicsérték az énekeseket, a tánckar és a világítás ismét zavaróan túltengett. Fellépett a Falusi Mariann-Radics Gigi-páros, egyszóval dübörgött a show.

Malek Andi csapatából Schwartz Dávid kezdett, majd Schrott Péter igyekezett a lassan névjegyévé váló méretes lábterpesztéssel kombinált produkciójával elvarázsolni a nézőket, Nádor Dávid a siker érdekében dobolásra is vállalkozott. Közülük Schrott Péternek kellett távoznia.

Caramel vezette csapat első fellépője Gájer Bálint igyekezett James Bondra hajazni, Berkes Olivér próbálta a férfias oldalát megcsillantani, Henderson Dávid maradt a megnyerő, kissé hamisan éneklő kamasz. Tőlük a nagy favorit, Henderson Dávid nem jutott az elődöntőbe.

Mező Misi énekesei közül Szécsi Böbe mereven mélázott, míg Veres Mónika hengerelt, a csillagszemű Pál Dénes pedig varázsolt a színpadon. Ebből a csapatból Szécsi Böbe esett ki.

Somló Tamás mester énekesei a légiesen finom Hustullina Regina, a riadt tekintetű, unalmas Szécsi Saci, a lehengerlő Weisz Viktor közül Szécsi Sacitól búcsúztak a nézők.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek