Starity

Angelina Jolie sokkoló múltja

2010. augusztus 03. 00:12   |   Szerző: adorebubble

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Andrew Morton könyvet ír Angelina Jolie-ról, melyben mindent megtudhatunk Angie múlbeli titkairól.

hirdetés
Angelina Jolie sokkoló múltja

Angelina Jolie jól ismert a gyorsan változó hangulatáról, de ennek ellenére bárki meglepődne azon, amiről Andrew ír. A könyv címe Angelina: An Unauthorized Biography azaz 'Angie: Egy nem engedélyezett életrajz.', Amerikában július 31-én jelent meg.

Angelina állítólag meg akarta öletni magát.

"Annyira depressziós volt, hogy az öngyilkosságon gondolozott." — nyilatkozta Morton a Fox News' Fow & Friends showban, ma (08.02.): "Egy alkalommal felfogadott egy bérgyilkost, hogy ölje meg, és még fizetett is neki."

De Anglie nem állt meg ennél. A könyv ennél sokkal mélyebben elemzi kedvenc családanyánk életének minden mozzanatát.

Andrew azt írja,  "Angelina vagdossa magát, hogy érezze, hogy él. Vagdosás alatt a nyak, a combok, a mell késsel való vagdosását értem. Ez a fajta stresszlevezetés nekünk furcsán hangzik, de egy Angelinához hasonló egyénnek, aki lélektani traumával küzd, ez a stresszlevezetés egy módja."

Az már megboldogult anyjával való kapcsolata egy életle kifacsrta Angelinát. "Ez a könyv élete egész, igaz történetét írja le, azt, amikor még csecsemőként anyja az ötödik emeleten hagyta a kiságyban, mert nem bírt ránézni. Ugyanis anyját Jon Voightra emlékeztete, a férjére, aki elhagyta egy másik nőért."

Drogozott is: "Több forrás meg van jelölve a könyvben, mint a Heinz fűszeres könyvében. Van benne szó a pótapjától kezdve a drog dealeréig mindenkiről."

Általában csak foglalt férfiakra hajt, akiket megkér, úgy bizonyítsák szerelmüket, hogy megcsalják jelenlegi partnerüket!

A fiát, Maddoxot használta csalinak, hogy megszerezze Bradet. "Ez a boldog család álarcról szól. Bradről köztudott volt, hogy nagyon gondoskodó, úgy hívja magát, hogy Mr. Anyu. És itt van Maddox, az aranyos apró fiúcska, aki imád megismerkedni másokkal. Angelina barátai szerint ez vette rá Bradet, hogy belemenjen a kapcsolatba."

Annyi biztos, hogy igencsak átfogó képet kapunk Angelina életéről.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek