Starity

Beyoncé a 21. század nője

2013. január 12. 13:01   |   Szerző: Beliyah

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A fiatal anyuka szülése óta is remek formában van. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy a GQ magazinban szexisen pózol a fotókon.

hirdetés
Beyoncé a 21. század nője

Beyoncé karrierje már 1998 óta töretlen. A Destiny's Child frontasszonyaként lépett be a köztudatba, azóta szólókarrierje egyre jobban csak ível felfelé. A DC újraegyesítése mellett ugyanígy maradt ideje magára, így alakja még mindig szexi és csábos, a GQ magazin szerint is.

A magazin Beyoncét választotta a 21.század nőjének. Az esélyesek között ott volt még Jessica Alba, Megan Fox, Kate Upton és Rihanna is. A magazinban készült fotókat az ismert Terry Richardson készítette.

„Gyerekkorom óta dolgozom keményen az álmomért: mire 30 éves lettem, tudtam, mit akarok – mondta Beyoncé. – Elértem, amit akartam. Nagyon szerencsésnek érzem magam emiatt, bár rengeteg dolgot feláldoztam érte, és nagyon keményen dolgoztam, talán keményebben, mint bárki eddig a zeneiparban. Ezzel emlékeztetem magam arra, hogy megérdemlem, azt ahol most tartok” – nyilatkozta az énekesnő a GQ-nak adott interjúban.


Fotó: GQ; a sorozat többiképe megtalálható a hivatalos oldalon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek