Starity

Megvolt Alicia Keys esküvője

2010. augusztus 03. 00:12   |   Szerző: Leila17

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő múlt hét végén mondta ki a boldogító igent rapper kedvesének, Swizz Beatz-nek. A vendégek közt sok hollywood-i híresség is feltűnt. A szertartást Európában tartották. Swizz még a Twitter-en is megírta az esküvő által keltett érzéseit, gondolatait.

hirdetés
Megvolt Alicia Keys esküvője

Alicia Keys múlt hét végén, vagyis 2010. július 31-én kimondta a boldogító igent kedvesének, a rapper Swizz Beatz-nek. A menyasszony egy Vera Wang által tervezett ruhát viselt, a vőlegény Tom Ford által tervezett szmokingot és Christian Loubout által "megálmodott" félcipőt viselt  a nagy napon. Az esküvőt a franciaországi Korzika szigetén tartották.

A meghívottak között szerepelt a U2 együttes frontembere Bono, valamint Queen Latifah színésznő, Christian Loubout és Swizz egy korábbi kapcsolatából született gyermeke, Prince Nasir Dean is. A vendégek közül nem hiányozhatott természetesen Alicia mamája, Terry Augello sem.

A rapper ezt írta a Twitter-en: "It's a brand new day :) I feel like Nas and Diddy song:) love y'all and blessing!" vagyis: "Ez egy új nap :) Úgy érzem magam mint Nas és Diddy dalában:) szeretek és áldok mindenkit!"

A párnak van még egy jó oka a boldogságra: úton van első közös gyermekük is. Tehát  bőven van okuk az örömre, boldogságra.

Sok boldogságot és egészséget kívánunk nekik!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek