Starity

Üldözték Adele-t és kisbabáját

2013. január 13. 14:02   |   Szerző: Kazuo

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrégiben a paparazzók megdöbbentő és felháborító módon cselekedtek Adele-lel szemben, ugyanis egy nyugodt pillanatot nem hagyva neki zaklatták folyamatosan.

hirdetés
Üldözték Adele-t és kisbabáját

Az énekesnő nemrég azért utazott Amerikába, hogy a hamarosan megrendezésre kerülő Golden Globe-díj-átadón ismét színpadra állhasson kisgyereke, Laurie Blue születése után. Azonban, amint leszállt a repülőgépről, abban a pillanatban lesifotósok tucatjai rohamozták meg őt, aki babájával a karjaiban egyszerűen nem tudott elmenekülni.

A fotón jól látszik, hogy a paparazzók csak azért tolakodtak, hogy lefényképezhessék az aranytorkú énekesnőt, nem törődve azzal, hogy ő majdnem elsírta magát. A biztonsági őrök mindenáron meg akarták védeni Adele-t, de legfőképpen a három hónapos csemetét.

A brit híresség ma fog énekelni a Golden Globe-on. Ez lesz a legelső nyilvános szereplése azóta, hogy anya lett októberben. A legfrissebb hírek szerint nemsokára jön az új albuma is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek