Starity

Zanessa készül egy újabb közös nyaralásra

2010. augusztus 03. 10:10   |   Szerző: adaa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Vanessa Hudgens és Zac Efron a két High Shool Musical sztár Hawaii-ra megy nyaralni.

hirdetés
Zanessa készül egy újabb közös nyaralásra

A két sztárnál már szinte hagyomány, hogy ilyen sokszor mennek együtt nyaralni, de Zac úgy döntött, hogy különlegesebb üdülést szeretne, így azzal lepte meg Vanessát, hogy a Fülöp-szigetekre viszi őt nyaralni ezen a nyáron. Azt remélik, hogy az ott töltött idő, felejthetetlen lesz, hiszen a hely nagyon egzotikus és romantikus is.

Egy interjúban kérdezték Efront a nyaralásról. "Van egy barátom, aki szintén ott töltött 4 hónapot, és ugyanúgy tért vissza, mint másik ember, nagyon boldogan." Mivel ez még nem volt elég a sajtónak, így tovább faggatták a színészt. "Igen, Vanessával tényleg elmegyünk nyaralni a Fülöp-szigetekre. Már tervezzük is. Alig várjuk a közös üdülést!" - nyilatkozta Zac.

Mielőtt ez az interjú még nem került a nyilvánosság elé, sokan pletykálni kezdtek róluk. Ám, a hír igaz, Efron és Hudgens tényleg együtt mennek Hawaii-ra, a Fülöp-szigetekre nyaralni. Nos, akkor legyen örömteli a nyaralásuk!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek