Starity

Baleset érte a The Script frontemberét

2013. január 15. 19:07   |   Szerző: Barbus87

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Danny O'Donoghue mostanság a The Voice UK második szériájának forgatásán dolgozik Jessie J, will.i.am és Tom Jones társaságában. A felvételek pár napos szünetében pihenni indult barátaival, azonban a pihenés sérüléssel végződött.

hirdetés
Baleset érte a The Script frontemberét

Az ír énekes Barbadost választotta kikapcsolódásának helyszínéül, ahol egyes vízi sportokat is kipróbált. Az egyik ilyen akciója közben tett egy rossz mozdulatot, aminek következtében lezuhant egy kemény tárgyra, és több bordáját is eltörte.

Nem sokkal a baleset után nyilatkozott is az esetről. Elmondása szerint a sérülés nem vészes, azonban gátolja az éneklésben mivel nem tud nagy levegőt venni. Továbbá eltiltották őt a szextől, de emiatt nem esett kétségbe, hiszen jelenleg nincs barátnője. Később Twitteren köszönte meg rajongóinak a sok kedves üzenetet és bátorítást.

A csapat hétvégén Svédországba utazott, hogy egy rangos sport rendezvényen elénekeljék Hall Of Fame című slágerüket. Danny a sérülése ellenére is jól teljesített. Innen is jobbulást kívánunk a Voice mesterének!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek