Starity

Molly Sandén Amerikába költözik

2013. január 16. 04:04   |   Szerző: niky1996ful

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Molly a blogján írt az idei év első félévéről és terveiről. Elég zsúfoltnak tűnik az énekesnő naptára, amelyben egy hosszabb idejű amerikai tartózkodás is megtalálható.

hirdetés
Molly Sandén Amerikába költözik

Mint közismert, a svéd énekesnő hosszabb ideje blogot vezet, amin megosztja életét rajongóival. A napokban az idei terveiről írt egy bejegyzést, igaz, elég szűkszavűan, de pár izgalmas dolgot elárult az idei évéről.

Januárra új dalokat, szám szerint kettőt ígér, és egyre valószínűbb, hogy az egyik dalban Jason Derülo is közreműködik, amelyre az énekesnő is célzott blogján.

Ebben a hónapban elutazik még Madridba és Londonba is, februárban rengeteg svéd hírességgel Dél-Afrikába utazik, és az ottani embereken fognak majd segíteni. Márciusban legalább három hónapra kiköltözik Amerikába, ahol egyébként az újévet is töltötte. Azt írja, szeretne új számokon dolgozni, és szerinte ott lehetősége van nagyszerű emberekkel dolgozni.

Összeségében tehát nem sok időt fog otthonában, Svédországban eltölteni, de minden bizonnyal a karrierje szempontjából meghatározó időszak lesz ez.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek