Starity

Eric Saade szíve foglalt?

2013. január 16. 08:08   |   Szerző: niky1996ful

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár hivatalosan Eric és menedzsere még nem erősítették meg, hogy valóban új barátnője van, de a napokban bebizonyosodott a tény.

hirdetés
Eric Saade szíve foglalt?

Több, mint egy éve jelentette be Eric korábbi barátnője, Molly Sandén a blogján szakításukat hivatalosan, és úgy tűnik, Eric ennyi idő eltelte után újra szerelmes.

Köztudott, hogy Eric nagyon óvja magánéletét, ám pár szemfüles rajongó észrevette, hogy a Facebookon egy bizonyos Emma Andersson képe alatt a Baby.. üzenetet hagyta. A hozzászólást egyébként Eric anyukája is lájkolta, ezért is vethető fel a gondolat, hogy már komolyabb dologról van szó közöttük.

Korábban már Eric tett célzást az Instagramon keresztül: a születésnapját és a karácsonyt is ezzel a lánnyal töltötte. Bár rengeteg interjúban megkérdezték, hogy foglalt-e a szíve, ehhez hasonló válaszokat adott: „Nem osztok meg efféle dolgokat, ehelyett titokzatos vagyok. Ez egy teljesen lényegtelen kérdés számomra, hogy megválaszoljam.”

Bár Eric még nem jelentette be, hogy valóban együtt van Emmával, a dolgok magukért beszélnek, hiszen a születésnapján, október 29-én posztolt képet róla ezzel a szöveggel: „Vacsora egy csodás személlyel.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

új barátnő Eric Saade
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek