Starity

Bradley Coopert akarja Taylor Swift

2013. január 16. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Harry Styles után ismét idősebb férfival randizna az énekesnő: a hírek szerint Taylor egyenesen könyörgött egy randevúért.

hirdetés
Bradley Coopert akarja Taylor Swift

A 23 éves énekesnő, aki alig egy hete szakított a One Direction sztárjával, a legújabb hírek szerint Jennifer Lawrence-nek könyörgött, hogy hozza össze őt kollégájával a Golden Globe-gála afterpartiján vasárnap, ő azonban nem volt érdekelt ebben.

„Bradley-nek szándékában sem áll összejönni Taylorral, mivel a hírneve megelőzi őt. Brad inkább olyannal képzelné el magát, aki nem fél a komoly dolgoktól, számára Taylor még egy kislány” – állítják a Radaronline fülesei.

A források hozzáfűzték, a jelenet elég kínos volt Bradley számára, mivel Jennifer azzal kereste meg, hogy Taylor Swift randevúzna vele. Annak ellenére utasította el őt, hogy tudja, a két sztár barátságot ápol.

A Másnaposok szívtiprója csak nemrég szakított Zoe Saldanával, azóta pedig kolléganőjével is hírbe hozták, de mindketten állítják, csupán jó barátok. Úgy fest, Taylornak új alanyokat kell találnia a dalszövegíráshoz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek