Starity

Három hét múlva Budapesten a Cirque du Soleil előadása

2013. január 16. 09:09   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Február 5-én és 6-án este, csupán két alkalommal lesz látható Budapesten a Cirque du Soleil legújabb showja, az Immortal. Michael Jackson életéből, dalaiból és vízióiból készült előadás az európai premier után pár héttel érkezik hazánkba.

hirdetés
Három hét múlva Budapesten a Cirque du Soleil előadása

A showban a Cirque du Soleil akrobatikus és színházi világát olvasztották egybe Michael Jackson dalaival, gondolataival és vízióival, amelyek így új életre keltek.

A több mint 2 órás előadás végigkíséri a nézőket a Pop Királyának életén, a gyermekkori Jackson 5 családi együttestől indítva egészen a legutolsó slágerekig. Michael ikonikus fellépőruhái, mozdulatai és koreográfiái is a show része, amely főként olyan legendás dalokban jelentkezik látványosan, mint a Smooth Criminal, a Thriller vagy a Billie Jean.

De láthatunk az Immortalban táncoló gépet, egy megelevendett óriási mesekönyvet, nindzsa-stílusú akrobatikus harcot, kosárlabdákkal előadott hip-hop táncot, eredetileg a This Is It turnéhoz tervezett, megelevenedett robotokat, valamint a világ egyik legjobb rúdtáncosnője nyűgőz le mindenkit, aki jegyet vált az előadásra. A Man In The Mirror dal zárja a show-t, amely méltó tisztelgés a hallhatatlan Michael Jackson és művészete előtt.

hirdetés

„Az előadás alatt Michael a narrátorunk, aki végigvezet bennünket dalszövegeivel, elképzeléseivel és jellegzetes stílusával a saját és egyben a mi világunkon. Tisztelettel adóztunk zsenialitása előtt, és beletettünk valami újat és frisset, ami csak a Cirque du Soleil társulatára jellemző” - nyilatkozta a show kapcsán Jamie King rendező.

A Cirque du Soleil legfrissebb előadása február 5-én és 6-án, csak két alkalommal Budapesten is megtekinthető. Jegyek korlátozott számban még kaphatók a Ticketpro országos hálózatában és a www.livenation.hu oldalon keresztül.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek