Starity

Lady Gaga Oscar-díjat szeretne

2013. január 17. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Mother Monster nem elégszik meg öt Grammy-díjával: most egy Oscarra fáj a foga.

hirdetés
Lady Gaga Oscar-díjat szeretne

Már egy ideje sejthettük, hogy Gaga meg akarja hódítani a filmipart. Voltak jelek, például az, hogy elvállalta La Chameleón szerepét az idén elkészülő Machete: Kills című filmben, és dokumentumfilmet forgatnak, az ARTPOP készülését. Rihanna és Justin Timberlake nyomaiba akar lépni, akik a zenélés mellett sikeresen megállták a helyüket filmezésben is. Egy bennfentes elkotyogta: „Gagának új kihívásra van szüksége: öt éven belül szeretne nyerni egy Oscart.”

Gaga egy cameo szerepben (olyan szerep, aminek semmi jelentősége nincs a történetben; általában egy világsztár játszik cameókat) szerepelt a Man In Black 3-ban, és most főszerepet akar. A neves filmrendező, Quentin Tarantino legújabb filmje, a Django elszabadul premierjén ezt nyilatkozta: „Nagy Gaga-rajongó vagyok. Megtörténhet egy film. Gaga egy nagyon kedves ember. Már találkoztunk néhányszor: ő tényleg nagyszerű.”

Ha tényleg egy filmre kerülne a sor, akkor Gagának valószínűleg nem jelentene problémát, hisz eredetileg is színészetet tanult, és most is színészórákat vesz, biztos, ami biztos alapon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek