Starity

Betör Amerikába a Little Mix

2013. január 17. 08:08   |   Szerző: Lady Suzy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 2011-es brit X-Faktor győztesei ezúttal megpróbálják bevenni Amerikát is, Wings című kislemezük 2013-ban már kapható lesz a boltokban.

hirdetés
Betör Amerikába a Little Mix

A Little Mix-es lányok 2012 végén írták alá első tengerentúli szerződésüket a Columbia Recordsszal, ami, tudniillik, olyan neves énekeseket tudhat maga mögött, mint Beyoncé, a szintén brit származású Adele, illetve a tinik kedvence, a One Direction.

„Szerettük volna, ha az első kislemezünk egy olyan dal, ami számunkra és a rajongóinknak is sokat jelent. Próbáltuk felhívni a figyelmet, hogy higgy magadban, hallgass anyukád szavaira – mert neki mindig igaza van –, és ne hagyd, hogy a negatív kritikák egyszerűen összetörjenek” – mesélte egy interjú keretei között Jesy Nelson.

„Meg szeretnénk mutatni mindenkinek, hogy kik is vagyunk igazából. A Wings a tökéletes választás, hiszen minket jellemez, szóval alig várjuk, hallják Amerikában is” – tette hozzá Jade Thirlwall.

Egyelőre pontos dátum nem került nyilvánosságra a dalt illetően, de annyi biztos, Amerika rendesen el lesz árasztva lánybandákkal, hiszen a The Saturdays is próbálkozik feltörni a listákon.

Egyébként azon rajongóknak sem kell unatkozniuk, akik eddig is szerették a lányokat, harmadik klipjük, a Change Your Life hamarosan felkerül a legnagyobb videómegosztó oldalakra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek