Starity

Voice: döntő lányok nélkül!

2013. január 19. 00:12   |   Szerző: Zs

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Péntek este lezajlott a Voice elődöntője. A továbbjutott négy énekes már a célegyenesben van, a jövő héten győztest hirdetnek. A továbbjutók kiválasztása az eddig megszokottól eltérően történt, a mesterek döntése és a nézők szavazatai alapján.

hirdetés
Voice: döntő lányok nélkül!
Fotó: TV2

A műsorban először a Somló csapat tagja, Weisz Viktor lépett színpadra, pörgős dalát a kedvesének ajánlva. Őt a sugárzóan szép Husnullina Regina követte elbűvölő előadásával.

Malek Andrea mentoráltjai közül először az érzékeny lelkű Nádor Dávid az Álomarcú lányt énekelte légtornászi közreműködéssel, majd az enyhén telt Schwartz Dávid bűvölte el a női szíveket a Ghost betétdalával. Aztán Caramel két énekese közül a tinik kedvence Berkes Olivér kezdett, aztán a megnyerően profi Gájer Bálint énekelt.

Mező Misi két tagú csapatából az első énekes a temperamentumos Veres Mónika volt, aztán a varázslatos hangú, nagyon szerethető Pál Dénes Chris Rea szívszorító dalával ért el kirobbanó sikert.

Az egyéni előadások után Nádor Dávid-Schwartz Dávid, a Weisz Viktor- Husnullina Regina, a Berkes Olivér- Gájer Bálint, és a Veres Mónika- Pál Dénes párosok teljes erőbedobással előadott remek duettjeivel folytatódott a műsor.

A műsorban fellépett gyönyörű közös produkcióval a népszerű színművésznő Hernádi Judit és lánya Tarján Zsófi is. A szavazatok alapján a fináléba került Pál Dénes, Gájer Bálint, Nádor Dávid és Weisz Viktor.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek