Starity

Kidobták Johnny Deppet

2013. január 20. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az egész világ Deppen nevet, miután Amber Heard szakított vele, majd egy francia nőhöz sietett, hogy felvállalja kapcsolatát.

hirdetés
Kidobták Johnny Deppet
Fotó: Mark Seliger

Amber Heard már az elején leszögezte, nem szeretne komoly kapcsolatot Johnnyval, aki elhagyta párját és két gyermekét a biszexuális, több mint húsz évvel fiatalabb színésznőért, ennek ellenére Depp még egy strandot is elnevezett Heardről saját szigetén a Bahamákon, hogy bizonyítsa érzéseit.

A huszonhat éves sztár azonban máris beleunt Deppbe, és kidobta őt egy francia modell, Marie de Villepin kedvéért. A New York Post szerint nem sokkal a szakítás után már együtt moziztak Párizsban, majd kéz a kézben járták az utcákat.

Depp és Heard a Rumnapló forgatásán melegedett össze. Mindketten otthagytak valakit a másikért: a színésznő fotós barátnőjét, Tasya van Ree-t hagyta faképnél, akivel 2008 óta randizott. Depp csak remélheti, hogy Vanessa Paradis visszafogadja, és a klimax jeleinek fogja fel a színész viselkedését – akin, tegyük hozzá, az egész világ nevet most.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek