Starity

Leonardo DiCaprio szünetet tart

2013. január 20. 12:12   |   Szerző: x maite x

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A híres, 38 éves színész mostanában nagyon elfoglalt volt, több filmet is forgatott egyszerre, ami igencsak kimerítette. Saját bevallása szerint eljött az ideje egy kis szünetnek, de most sem fog lustálkodni, minden erejét a környezetvédelemre fogja használni.

hirdetés
Leonardo DiCaprio szünetet tart

Leonardo DiCaprio filmes karrierje egészen az '90-es évek elejére nyúlik vissza, forgatott már Robert DeNiróval, Jude Law-val, Cameron Diazzal, és még megannyi sztárral. Láthattuk már romantikus drámában, vígjátékban és akciófilmben is, ő játszotta a híres Titanic című film főszerepét 1997-ben Kate Winslettel, valamint jelölték már többek között Oscar-díjra is.

Leonardo most érzi úgy, hogy tényleg kimerült, és egy kis pihenésre van szüksége, amiről a Bild nevű német magazinnak számolt be: „Kissé le vagyok csapolva, szóval most teszek egy szép, hosszú szünetet. Három filmet készítettem 2 év alatt, egyszerűen kimerültem.”

Caprio hozzátette, hogy nem láblóbálással fogja tölteni a szünetét, minden erejét a környezet védelmére fordítja: „Szeretném egy kicsit fejleszteni a világot. Körbe fogom repülni a Földet, hogy jó dolgokat csináljak a környezetért.”

Leonardo egyébként a 2013-as évet sikeresen kezdte, megjelent legújabb filmje, a Django elszabadult, amiért Golden Globe-díjra is jelölték, következő filmje, a The Great Gatsby pedig május 10-én jelenik meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek