Starity

Nicole Scherzinger csalódott a One Directionben

2013. január 22. 17:05   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Azt már mindenki tudja, hogy Nicole ötlete volt az öt fiú egy csapatba rakása, ám ezt a One Direction még mindig nem köszönte meg az énekesnőnek.

hirdetés
Nicole Scherzinger csalódott a One Directionben

Bizonyára minden rajongó ismeri a történetet, ami 2010-ig nyúlik vissza, és aminek a főszereplője öt akkor még teljesen ismeretlen fiú, akik talán nem is sejtették hogy még mi vár rájuk.

Az öt srác – Harry Styles, Louis Tomlinson, Niall Horan, Liam Payne és Zayn Malik – szólóban indultak a brit X-Faktor meghallgatásán, azonban a mentorok nem juttatták őket tovább. Ekkor az egyik vendég zsűritagnak, Nicole Scherzingernek támadt egy ötlete: össze kéne rakni ezeket a fiúkat, és egy új fiúcsapatot kellene belőlük csinálni. Innen kezdődik a One Direction története, ami a mai napig töretlen, lányok millióinak lett bálványa az egykor még ismeretlen öt fiú.


A One Direction alakulása

Nemrég Nicole egy interjút adott a Fabulous magazinnak, amiben erről az időszakról beszélt, valamint a fiúkkal kapcsolatos csalódottságának is hangot adott.

„Először erre gondoltam: »Wow, ezek micsoda fiúk!« Azonban sajnos egyikük sem volt elég erős ahhoz, hogy végigmenjenek, de lehetett belőlük csinálni egy nagyszerű csapatot. Minden lány egy csapatban szerette volna látni ezeket a fiúkat„ – mondta az énekesnő, majd hozzátette – „És most nézd, hova jutottak. Tényleg szomorú vagyok emiatt, hogy nekem nem jutott ebből egy darab sem. Simon Cowell elfelejtette, hogy segítettem összerakni őket, vagy próbálja elfelejteni. Még egy csokor virágot sem kaptam tőlük” – sérelmezte Nicole.

Valóban sokat köszönhetnek a fiúk a Pussycat Dolls egykori frontasszonyának, azonban a rengeteg fellépésüket és teendőiket elnézve valószínűleg csak az időhiány miatt felejtették el megköszönni a „jó tettet".

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek