Starity

Cassidy Freeman az Egyszer volt, hol nem voltban

2013. január 23. 17:05   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Smallville és a Vámpírnaplók című sorozatokból ismert Cassidy Freeman szerepet kapott az Egyszer volt, hol nem voltban.

hirdetés
Cassidy Freeman az Egyszer volt, hol nem voltban

Az Egyszer volt, hol nem volt készítői gondoskodnak arról, hogy olyan színészeket szerződtessenek le, akiknek hatalmas a rajongótáboruk, gondoljunk csak Jennifer Morrisonra, aki a Doktor House című kultuszsorozattal nyerte meg a nézőket. Most egy másik széria, a Smallville egykori szereplőjét kérték fel egy szerepre, aki nem más, mint Cassidy Freeman, aki az említett produkcióban Tess Mercer karakterét formálta meg, de feltűnt még a Vámpírnaplók című alkotásban is.

Azt még nem tudni, hogy milyen jelentőséggel bír majd Cassidy Egyszer volt, hol nem voltban játszott karaktere, annyi azonban biztos, hogy Josh Dallasszal lesz közös jelenete, valamint az epizód, amelyben feltűnik, február 10-én kerül adásba az amerikai ABC csatornán.


Kép Cassidy jelenetéről

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek