Starity

Hamarosan indul a spanyol Voice

2013. január 25. 05:05   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Shakira, Anahí, Paulina Rubio vagy éppen Pitbull is lehet a mentora a spanyol nyelvű La Voz Kids tehetségkutatónak, aminek a kezdése egyelőre nem ismert.

hirdetés
Hamarosan indul a spanyol Voice

A Telemundo tévétársaság meghallgatásokat tart következő műsorához, a La Voz Kidshez. A versenyben több izgalom is lesz majd. A meghallgatások a következő városokban már elkezdődtek: Miami, Houston, San Juan és Puerto Rico. De itt még nincsen vége, ugyanis a napokban a további helyeken folytatódik: Los Angeles, Dallas, Chicago, San Antonio, New York és Phoenix. A tehetségkutatóba 7 és 14 év közötti gyerekeket várnak.

A mentori posztok egyelőre betölthetetlenek. A készítők több nagy embert akarnak leszerződtetni. Olyan nevek közül választanak, mint például a mexikói énekes-színésznő, Thalía, az RBD egykori két énekesnője, Dulce María és Anahí, a nemrégen anyai örömök elé nézett Shakira, a Teresa című sorozat betétdalának énekesnője, Gloria Trevi, sőt még Don Omar, Prince Royce, Juanes, Pitbull, Olga Tañon, Selena Gomez, Paulina Rubio és Alejandra Guzman is a lehetségesek között van.

A La Voz Kids egyébként egy gyerekeknek is kedvező zenés műsor lesz, aminek egyelőre nem lehet tudni a kezdését.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek