Starity

Joseph Morgan rendezőnek állt

2013. január 25. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Klaust megformáló színész most újabb fába vágta a fejszéjét. Hamarosan debütáló kisfilmjének, a Revelation, azaz Kinyilatkoztatás című alkotásnak a napokban jelent meg az előzetese.

hirdetés
Joseph Morgan rendezőnek állt

Joseph Morgan első munkája rendezőként hamarosan debütálni fog, mivel a napokban került fel a legnagyobb videóegosztóra az előzetese a Revelation, magyarul Kinyilatkoztatás című rövidfilmnek.

A brit színész nemrég fejezte be a munkálatokat, a trailer alapján pedig egy eléggé elvont és hátborzongató film lesz, ahogyan azt a címe is tükrözi, Joseph pedig elárulta, hogy nem csak a rendezést vállalta magára, de még a forgatókönyvet is ő írta. A filmnek ugyan még nincs hivatalos oldala, de a Joseph-rajongók így is alig várják a megjelenést, annak ellenére is, hogy valószínűleg csak hónapokon belül érkezik majd és nem éppen a 11-12 éves korosztály a célközönsége.

A műben szerepet kapott Persia White, aki szintén a Vámpírnaplókból lehet ismerős, mivel ő alakítja Bonnie édasanjának, Abby Bennettnek a szerepét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek