Starity

Zooey Deschanel elítéli az anorexiát

2013. január 26. 14:02   |   Szerző: Dicci

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 33 éves színésznő a Glamour magazin februári számában mesél arról, hogy a New Girl kapcsán lett ismertebb, valamint nem tartozik sem a támogatott, sem az A listás színészek körébe. Ugyan nincs ennek a top Hollywood láncnak a tetején, mégis csillaga egyre jobban ível felfelé.

hirdetés
Zooey Deschanel elítéli az anorexiát

Habár nemrégiben véglegesítették a válását a Death Cab for Cutie énekesével, nem érzi a nyomást magán, ámbár határozottan vékonyabb jelenleg.

„Olyan nők csodálatában nőttem fel, mint Debra Winger, Diane Keaton, Meryl Streep ők mind nagyon szépek és vékonyak, de annyira mégsem. Van egy csomó színésznő, aki egészségtelenül sovány, sőt még annál is soványabb”.

„Én egy kis személy vagyok, ha még 6 kg-ot leadnék, ijesztően néznék ki. A fiatal lányoknak akkor mit mondjak? Ez az út szükséges a sikerhez? Ez nem igaz. Nem kell anorexiásan kinézni, hogy sikeres legyél. Az elfogadható tartomány sokkal nagyobb, mint ahogy az az emberek hiszik.”

A színész-énekesnő némiképp ellentmondásos alak az ő mókás kislányos stílusával, amit ő öninfantilizmusnak nevez. „Én lennék csak önmagam.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek