Starity

Új drámasorozat indul Amerikában

2013. január 26. 14:02   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A külföldön hamarosan debütál a Rockway, melyben szerepet kapott a színész-énekes Drew Seeley is, sőt rajta kívül még több fiatal színészt is láthatunk.

hirdetés
Új drámasorozat indul Amerikában

A Rockway egy teljesen új drámasorozat, amelynek első epizódja idén tavasszal indul. A szereplőgárda igazán színesre sikeredett, hiszen több fiatal kapott benne szerepet. Ez a széria a szerelemről, árulásról és a zenéről fog szólni. Ezzel kapcsolatosan nyilatkozott is a Maxot alakító sztár: „Izgatottan jelentem be, hogy most már biztos, hogy csatlakozom a Rockway szereplőgárdájához. A forgatás idén tavasszal kezdődik. Teljes mértékben drámáról van szó, így lesz benne szerelem és árulás is, sőt rengeteg jó zene is. Ugye, jól hangzik?”

Drew a pilot epizódban kapta meg Max Hayes karakterét, aki egy olyan srác, aki minden lányt meg akar szerezni magának. Mellette még szerepet kapott még a Gazdagok és szépekből is ismert Molly McCook, a Big Time Rush Allisonja, Katie Wallace, az American Idol: The Search for a Superstar egykori fellépője, Katie Stevens, valamint a Teen Wolf – Farkasbőrban sztárja, Stephen Lunsford.

Míg Drew Maxet, addig Molly April Ryant, Katie Wallace Stephanie Hallt, Katie Stevens Carter Allent és Stephen pedig Nick Bradley-t alakítja. Nick egy önelégült, gyerekes srác, aki képtelen felnőni, illetve még lusta is.

A szériához már el is készültek az első fotók, melyeket már meg is lehet tekinteni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek