Starity

Százezerért szexel VV Veronika

2013. január 26. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hétfői Blikkben olvashattuk az immár szőke Veronika tagadását, hogy ő ugyan nem bocsátja áruba a testét. Azonban hamar bebizonyosodott, hogy mégis.

hirdetés
Százezerért szexel VV Veronika
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

A héten lelepleződött VV Veronika. A Blikk utánajárásának köszönhetően most már nyílt titok, hogy az exvillalakó pénzért árulja bájait. Hol csak meztelen dekorációként tűnik fel, hol pedig szexpartnerként. Videó is bizonyítja, hogy hazudott az újságnak.

Kedden már a tarifái is megvoltak: „Százezer forint a szex fejenként. Ebbe minden beletartozik, ami a normális együttléttel jár. Popószexet nem vállalok. Nem lehet alkudozni, ennyi a fix ár, és kész. Azt pedig nem tudom, milyen lányokkal voltál eddig, de azok biztosan nem szerepeltek a tévében hónapokon keresztül, és nem voltak a férfimagazin címlapján. Nekem ennyi az áram, de még egyszer mondom, ha nem akartok ennyit fizetni, akkor sincs harag. Négy éve csinálom, azóta 100 ezer a tarifám. Akár hiszitek, akár nem, négy évvel ezelőtt is fizettek nekem ugyanennyit” – hangzik el a felvételen Veronika ajánlata.

A Való Világ egykori sztárja azt is hozzáfűzte, hogy kettőnél több embert nem vállal, ám abban az esetben ötvenezerrel többet kell pengetniük, ha lányok szeretnék igénybe venni a szolgálatait, úgy még drágább a tarifa.

Tehát Veronika beállt a testét áruló magyar valóságshow szereplők közé. Persze, miután a Blikk szembesítette őt a vádakkal, vérig sértődve tagadott mindent. Azonban az újság birtokában van egy telefonfelvétel, egy videó és képek is. Kell ennél több a leleplezéshez?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek