Starity

Hajdú Péter ellen fordul Puzsér

2013. január 26. 16:04   |   Szerző: dijansalihu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A kritikus a legkártékonyabb közszereplőnek kiáltotta ki Hajdú Pétert, aki nem hajlandó foglalkozni a Puzsér által tett kijelentéssel.

hirdetés
Hajdú Péter ellen fordul Puzsér
Fotó: RTL Klub/Bársony Bence

Róbert rajongói oldalán keresztül osztotta meg a nagyvilággal 2013-as terveit, melyek között a Hajdú Péter elleni harc is szerepel. Ezt tartja legfontosabb küldetésének az idei évre nézve.

Évekkel ezelőtt békésen elvoltak egymással, hiszen kollégák voltak a Budapest Rádiónál, ám mára megváltozott a helyzet, hiszen Puzsér kemény kritikával illette a TV2 műsorvezetőjét. „A 2012-es év minden egyéb irányú várakozásom ellenére a nyilvánosság éve lett. 2013 első napjának első percében megfogadtam, hogy ez az esztendő a Hajdú Péter elleni kérlelhetetlen harc éve kell, hogy legyen” – olvashatjuk a kritikus Facebook-bejegyzésében.

Puzsér a Borsnak nyilatkozott továbbá ellenszenvéről, elmondta, szerinte Hajdú „kártékony személy, valójában egy civilizációs ártalom és kockázat”. Ehhez persze neki is volt egy-két szava: „Drukkolok, hogy újra műsorvezető lehessen a Budapest TV-n ez a szerencsétlen, és akkor nem velem lesz elfoglalva” – válaszolt Hajdú a kritikára.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek