Starity

Színpadra lép James Phelps

2013. január 27. 14:02   |   Szerző: Kazuo

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Oliver Phelps ikertestvére úgy döntött, hogy kipróbálja magát a színházban is. James lesz a főszereplője az egyik Adam Morley által rendezett darabnak.

hirdetés
Színpadra lép James Phelps

A Harry Potter egykori Fred Weasley-je a több millió rajongót toborzó Harry Potter utolsó, befejező része után nem vonult vissza, hanem különböző film-, és sorozatajánlatok után kutatott, és több szervezetnél aktívan tevékenykedett. Úgy tűnik, hogy most jött el az ő ideje, ugyanis egy színházi darabban kapott szerepet, mégpedig főszerepet!

James Phelps még tavaly év vége fele a Soccer AM sportadónál adott testvérével, Oliver Phelpsszel egy interjút, amelyen az egyik riporter megemlítette neki, hogy hallott egy olyan hírt, miszerint szerepelni fog egy filmben vagy egy sorozatban. A riporter hiába próbálta faggatni Jamest, ő nem akart részleteket elárulni a projekttel kapcsolatban, csupán annyit mondott humorosan, hogy „Nem leszek vörös!”. Az interjú után megindultak a találgatások, hogy James vajon miben vállalt szerepet.

2013 januárjában azonban kiderült az igazság: James Phelps egy színpadi darabban vállalt főszerepet. Az Adam Morley által rendezett vígjáték mű címe The Boy Who Was Woody Allen. A darab röviden annyiról szól, hogy van egy 18 éves, katolikus fiú, John O’Leary, aki elhatározza, hogy kezdeni fog valamit az életével: ő lesz Woody Allen! Az álmai megvalósítását rengeteg vicces epizód, érdekes kaland és megpróbáltatás kíséri.

A pleasance.co.uk oldalán már megvásárolhatóak a jegyek az előadásra. Jamest a nagyközönség február 6. és február 9. között tekintheti meg majd a Pleasance London színházban. A híres színész egyébként az utóbbi időben többször is csiripelt a Twitter oldalán a darabról. Már több próbát is megjárt és már izgattottan várja a színpadon lévő debütálását.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek