Starity

Miley Cyrus szerint Liam a legdögösebb pasi

2013. január 27. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miley a napokban adott egy interjút a Cosmopolitannek, amiben azt is elárulta, hogy vőlegényét még mindig a legdögösebb pasinak tartja.

hirdetés
Miley Cyrus szerint Liam a legdögösebb pasi

Új film, új lemez, új stílus – a nemrég a 20. életévét betöltött ex-Disney-sztár legújabb filmje, a So Undercover nemrég került a mozikba, és az új kislemez is egyre valószínűbb, hogy a következő hónapban megjelenik. A Cosmopolitannel készült interjúban rengeteg dologról esett szó, a zenével, a színészettel és a magánéletével kapcsolatban is elárult néhány dolgot az olvasóknak.

– Mivel vagy a legjobban megelégedve az életedben?

– A legelső, amire nagyon büszke vagyok, a kapcsolatom Liammel. Lehet, hogy kijön a lemezem, és az emberek le se fogják sz*rni, de a férjem mindig itt lesz nekem.

– Ennek ellenére büszke vagy az új albumra?

– Abszolút. Még soha nem volt alakalmam úgy lemezt készíteni, ahogy ebben a két évben. A Disney mindig ott volt a hátamon, és azt mondta: »Gyerünk, csináld. Két hónap múlva népszerűsítened kell a Hannah Montanát az új lemezeddel«, és hasonlók. Most úgy érzem magam, mintha egy új művész lennék, aki most akar első benyomást tenni.

– Nehéz Hannah után Miley Ray Cyrus lenni?

– Soha nem akartam Disney-hercegnőt játszani, mert nem az voltam. Nehéz egy Hannah Montana-féle szent szüzet alakítani. Már 16 évesen is érettebb voltam a korombeliekhez képest, de ennek ellenére soha nem fogom bánni, hogy a Hannah Montana az életem része volt.

– Valóban új hangzással rendelkezik az új lemez?

– Nem akartam rihanna- és Nicki Minaj-féle hiphoplemezeket. Nem az én stílusom. Kiskoromban Nellyt, Dolly Partont és Johnny Casht hallgattam, édesanyám pedig abszolút metálrajongó, szóval az új lemez ezek egy igen érdekes keveréke lesz.

– Mi a helyzet az új filmeddel, a So Undercoverrel?

– Amikor véget ért a Hannah Montana, elkezdtem ezen dolgozni, ami már k***szottul nem aktuális. Ott még teljesen más ember voltam. Nem akarom, hogy az emberek megnézzék, és közben az új lemezem hallgassák. Nem függ össze a kettő.

– Már nem lelkesedsz a színészet iránt emiatt?

– A színészet az életemben már biztos, hogy soha nem fog olyan szerepet játszani, mint Hannah idején. Vagy tetszik neked, is vagy ki lehet kergetni vele a világból. Nagyon sz*r érzés azt mondani az embereknek, hogy »nézd meg a legújabb filmem«, miközben saját magad is utálod az egészet.

– Liam. Még most is dögös pasinak tartod?

– Teljesen. Van, amikor csak ránézek, és azt mondom: »Anyám, de szexi vagy!« Liam még mindig a legdögösebb pasi a világon. Imádom!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek