Starity

Cher 2011-ben ismét turnézna!

2010. augusztus 03. 18:06   |   Szerző: stikalika

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cher a nyár elején az Extra TV-nek adott interjújában elmondta, nagy kedvet kapott egy turnéhoz. 2011 szeptemberében indítaná el következő világ körüli turnéját.

hirdetés
Cher 2011-ben ismét turnézna!

A 64 éves szuperdíva, Cher, az USA egyik vezető bulvároldalának azt nyilatkozta, ismét nyakába veszi a világot. A 2005-ben a búcsúturnéját befejező szupersztár 2008-ban ismét színpadra állt egy Las Vegas-i kaszinóban, ahol már Elton John, Céline Dion és Bette Midler is turnézott. Az énekesnő akkoriban még azt mondta, ez lesz az utolsó, de Chernek valószínű annyira megtetszett a koncertezés, hogy nem bír lemondani róla.

A köztudottan divatmániás, de mindig is egyéni Cher egy hatalmas showt ígér,  teljesen megújult setlisttel, színpaddal  és soha nem látott effektekkel. Cher ezek mellett novemberben új dalokkal is megörvendezteti rajongóit, hiszen 2010 novemberében kerül a mozikba új filmje, a Burlesque. Cherről további naprakész információkat olvashatsz a CherARTon.

Úgy látszik, a 2011-es év a legnagyobbak csatája lesz, hiszen Madonna és Kylie Minogue is turnét ígért erre az évre. Meglátjuk, ki nyer, mivel pontosan e három énekesnő hozta össze mindig is a legsikeresebb turnékat a popzene történetében.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek