Starity

Gyermeket vár Dammak Jázmin

2013. január 28. 17:05   |   Szerző: dijansalihu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A szépségkirálynő és vízilabdázó férje első közös gyermeküket várják, aki májusban érkezik.

hirdetés
Gyermeket vár Dammak Jázmin
Fotó: Drobilich Tímea

A 2008-ban olimpiai aranyat szerző vízilabdázó, Hosnyánszky Norbert és párja, a 2008-as Miss Universe Hungary nyertese, Dammak Jázmin első közös gyermeküket várják, akinek nemét még nem árulták el. A pár már régóta ismeri egymást, de csak négy éve vannak együtt, és azóta elválaszthatatlanok.

„Mindketten egyetértettünk abban, hogy szeretnénk egy kisbabát. Bár azt bevallom őszintén, magunk sem gondoltuk volna, hogy ilyen gyorsan megadatik nekünk, de persze rettentően örülünk neki. Kellemes meglepetés volt Norbi és az én számomra is” – nyilatkozta Jázmin a Blikknek.

A szépségkirálynő bevallása szerint jól viseli a terhességet, annak ellenére, hogy fáradékonysággal küszködött. A modell és a sportoló nem házasok, nem is tervezik, hogy a közeljövőben összekötik az életüket. Elmondásuk szerint a pici a legfontosabb, a szülés előtt már biztosan nem állnak oltár elé.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek