Starity

Lady Gaga 13 jelölést kapott a VMA-n!

2010. augusztus 03. 18:06   |   Szerző: ultimateladyg

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lady Gagát idén 13 kategóriában jelölték az MTV Video Music Awards díjátadón. Gaga az első olyan előadó az MTV történelmében, aki egy év alatt ennyi jelölést kapott.

hirdetés
Lady Gaga 13 jelölést kapott a VMA-n!

Lady Gaga nemcsak a pop listákon csinál hatalmas rekordokat, már a showtörténelmében is. A Grammy-díjas énekesnő (24) idén 13 jelölést kapott az MTV Video Music Awardson, melynek jelölési listáját ma hozták nyilvánosságra. Ez a legtöbb jelölés, amit eddig bármilyen előadó kapott egy évben a VMA-n! A 2010-es MTV Video Music Awards szeptember 12-én este 21:00 órakor kezdődik. “Hatalmas megtisztelés számomra, hogy én kaptam a legtöbb VMA jelölést az MTV történelmében” - mondta Gaga. “Ironikus, én vagyok a legbüszkébb egy szerencsétlen számmal: 13.”

Hozzátette: “Réges-régen azt mondták, hogy a kis szörnyeimről soha nem fognak hallani, de együtt megváltoztattuk a szabályokat. Isten 3 okból hozott engem világra: ahhoz, hogy hangos legyen a zene, meleg videoklipekért, okozzak egy r*hadt érdes hangot. Köszönöm, MTV!”

A szerencsés 13 jelölés között van: legjobb popvideó, legjobb dance-videoklip, legjobb női videoklip és a legjobb koreográfia, amelyben a Bad Romance-szel jelölték.

Gratulálunk, Gaga!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek