Starity

Romain Grosjean apa lesz

2013. január 29. 07:07   |   Szerző: Gajcsi

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A fiatal pár a magánéletüket diszkréten kezeli, nem olvashatunk róluk nap mint nap a sajtóban. Így meglepetésként érte a rajongókat, hogy a Grosjean család hamarosan egy újabb taggal fog bővülni.

hirdetés
Romain Grosjean apa lesz

Egy jótékonysági rendezvényen, a 92. Grand Prix d'Amérique gálaestjén tudhatta meg a publikum a nagyszerű hírt. Bár pletykálkodtak, hogy útban van az első baba, sokan nem hittek ennek, mivel a pár nem él a nyilvánosság előtt. Azonban a vörös szőnyeges képek láttán tagadniuk is kár lenne: Marion hasát szépen kiemelte az egyszerű fekete ruha.

A pár nyáron – a médiát kizárva – házasodott össze, öt évnyi együttélés után. Mikor egy interjú során rákérdeztek, hogy a baba mikorra várható, Romain sejtelmesen annyit nyilatkozott, hogy „Majd egy napon biztosan.”

Úgy tűnik, ez a bizonyos nap elérkezett! Bár a baba nemét még nem osztották meg a kíváncsi rajongókkal, valószínű ezt is megtudjuk hamarosan.


Fotó: Getty Images

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek