Starity

Shay Mitchell gyakran bosszantja a stábot

2013. január 29. 07:07   |   Szerző: Dicci

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sokan úgy vélik, a Pretty Little Liars forgatása alatt a lányok sokat drámáznak, Shay azonban megosztotta, mennyire jól kijönnek egymással.

hirdetés
Shay Mitchell gyakran bosszantja a stábot

Az Emilyt alakító színésznő így reagált arra a kérdésre, mi a legjobb dolog az ABC Family műsorában, a Pretty Little Liarsban: „Elképesztően jól tudunk együttműködni a stábbal és a szereplőkkel. Annyira vicces és szórakoztató minden egyes nap. Az emberek néha megkérdezik, hogy tudok még három másik lánnyal közösen dolgozni… Nincs-e feszültség? De szó sincs ilyenről, mindannyian jól kijövünk.”

A színésznő szerint, mivel mindannyian más és más személyiségek, ez együttesen egyfajta robbanást eredményez, így igazából nem is nevezhető munkának a forgatás, mert minden egyes nap mulattatja őket.

„Néha nehéz a jeleneteket felvenni. Ashley Bensonnal rengeteg csínyt követünk el, főleg ha ketten vagyunk, akkor nem tudjuk abbahagyni a nevetést, így a folytatás is nehezebb. Ha ilyeneket csinálunk, az igazgatók nem mindig díjazzák, de természetesen jól kezelik.”

Végül Shay annyit árult el a harmadik évadról, hogy valószínűleg lesz egy szereplő, aki elhagyja Rosewoodot, talán az „A” teamből.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek