Starity

Katy Perry új albumának borítója egy festmény

2010. augusztus 03. 19:07   |   Szerző: Fjucita

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Will Cotton, a híres modern festőművész nemrégiben fejezte be új alkotását, amely nem mást ábrázol, mint Katy Perryt.

hirdetés
Katy Perry új albumának borítója egy festmény

Katy új albumának a borítója egy festmény lesz, melyet Will Cotton készített az énekesnőről. Az album, a Teenage dream agusztus 23-án jelenik meg. A festmény debütálásán Ms. Perry is jelen volt a művész manhattani stúdiójában. Katy 5 hónappal ezelőtt kereste fel a festőt. Végzetszerű találkozás volt, mert már Will fontolgatta, hogy lefesti a világsztárt, hiszen ő is rajongója. A kép a California girls videóklipjében életre is kelt, mivel szerepelt az egyik jelenetében. „Cotton vattacukorfelhős, nyalókaerdős, mézeskalács-házikós képi világa gyakorlatilag a slágerhez készült videó fantáziadús látványvilágának ihletadója volt.” — mondta az MTV. Katy Perry One of the boysja többszörös platinalemezes lett, ezért nagyobb izgalommal várják az új albumot a rajongók.

„Katyvel való együttműködésünk egymás csodálatával kezdődött. Le vagyok nyűgözve, hogy az én képeim ihlették az új klipjét. Egy utópiát teremtek meg a festményeimen, egy olyan világot, ahol az összes kívánságod teljesül, de ahol az öröm és a boldogság sötétségbe és ürességbe fordulhat. Katy gyakorlatilag megtestesülése annak az arctípusnak, amelyet mindig is kerestem a témámhoz. Nagyon izgalmas volt vele dolgozni, és látni, ahogy belakja az általam létrehozott tájakat.” – részletezi Cotton.

Aznap, amikor találkoztam Cottonnal, rögtön tudtam, hogy szeretnék abban a moziszerű, vattacukros világban élni, amit teremtett. A fantasztikus művészi rendezésű klip, és az öröklét egy pillanatát felidéző albumborító-festmény után büszkén mondhatom, hogy több vagyok, mint egy rajongója. Will elragadóan kedves és nyitott volt a közös munkára. Nagyon boldog vagyok, hogy felfedezhettem ‘cukorországát’, és izgatottan várom a jövőbeni közös kreatív munkánkat.” – fűzte hozzá Katy.

Kíváncsi vagy, hogyan készült a klip? Íme egy videó a kulisszatitkokról:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek