Starity

Így éld túl a Valentin-napot!

2013. február 13. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Valentin-nap a szeretetet, kedvesség ünnepe, a szingli nők számára azonban maga a pokol. Idén viszont nem hagyjuk, hogy február 14-e az önsanyargatásról szóljon! Az alábbi tippekkel könnyen túlélheted a csupa rózsaszín felhőkkel körbelengett Valentin-napot!

hirdetés
Így éld túl a Valentin-napot!

Igen, ismét elérkeztünk az év e pontjához: az üzletek megtelnek szívecskés lufikkal, kedveskedő képeslapokkal, óriási plüssállatokkal és csupa maszlaggal, amit a szerelmes ember örömmel megvásárol párjának. A Valentin-napot könnyű utálni, ha mindenki arra emlékeztet, nincs, akit szerethetsz, nincs, akivel megoszthatod ezt a napot, és ráadásul a boltok is az arcodba vágják, milyen szép is lehetne az ünnep valakivel. Ezúttal viszont nincs ok a szomorkodásra, cikkünk segítségével megtervezheted a tökéletes Valentin-napot – csakis magadnak!

Légy boldog szingliként!

Ne töltsd a napot önsanyargatással, arra gondolva, miért nincs valaki különleges az életedben. Ne ülj egyhelyben sajnáltatva magad, élvezd – és légy büszke –, hogy nincs szükséged senkire, és boldogan megállsz a talpadon egyedül. Emlékezz azokra az apró dolgokra, amelyek miatt előnyös az egyedüllét. Nincs szükséged magyarázkodni, azt tehetsz, amit szeretnél, nem kell megfelelned mások elvárásainak, csakis a saját magadéinak. Élvezned kell a szabadságot, sok pár talán még irigykedik is erre!

Légy a saját Valentinod.

Ha ez a nap arról szól, hogy elmondjuk másoknak, milyen fontosak nekünk, add a saját tudtodra! Miért ne szerethetnéd magad jobban különösen ezen a napon? Lepd meg magad a kedvenceiddel, végy olyan virágot vagy csokit, amit szeretsz, és ne aggódj a kalóriák miatt. Csak azokat a dolgokat csináld, amelyeket tényleg szeretsz, találd meg a módot, hogyan emlékeztetheted magad, mennyire értékes vagy!

Az egyik legjobb dolog a Valentin-napban, ha szingli vagy, hogy nem kell feleslegesen pénzt költened, ha nem szeretnél. Beszéljenek a hobbik helyetted! Töltsd a napot olvasással, rajzolással, nézd meg a kedvenc filmed, vagy irány a park, és fotózz!

Keresd fel a szingli cimborákat!

Csak azért, mert egyedül vagy, még nem kell így is töltened az estét. A lányok nyugodtan ehetnek szív alakú csokoládét, miközben kibeszélik a legfrissebb pletykákat, nevetnek az unalmas hollywoodi romantikus filmeken, és isznak egy pohár finomságot. Semmiképp sem szabad sírni egy ostoba film miatt, amely emlékeztet, milyen lehetetlen olyan partnert találni a való életben, mint Ryan Gosling vagy Josh Duhamel.

A fiúk rendelhetnek pizzát, áthívhatják a haverokat, és egy üveg sör társaságában élvezhetik a filmek vagy sportműsorok szórakoztatását. Egy Halo-, Postal- vagy Assassin's Creed-maraton is belefér, ha van több számítógépetek vagy konzolotok. Lehet élvezni nyugodtan, hogy nem kell puccos éttermekbe járni egy lány nyaggatása miatt!

Irány a bár!

Hol is lehetne jobban megünnepelni a szingliséget, mint egy szórakozóhelyen? Egyre elterjedtebbek a „szinglipartik”, ha van a közeledben egy efféle diszkó vagy bár, nyugodtan ülj be egy félórára, az sem kizárt, hogy új, érdekes emberekkel ismerkedsz meg.

Tehát ahelyett, hogy szomorkodva szöszölnél, emlékeztesd magad, milyen jó is lehet az egyedüllét, kényeztesd magad! Ez a nap többé nem csak a párokról szól. Hadd legyen ez az önszeretet ünnepe is, és szórakozz, mert azok a fiúk és lányok odakint nem tudják, mit veszítenek!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek