Starity

Újabb zenésszel randizott Taylor Swift?

2013. január 31. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hírek szerint teljes titokban randizott egymással Tyson Ritter és Taylor Swift.

hirdetés
Újabb zenésszel randizott Taylor Swift?

Taylor Swift tényleg kedveli a zenészeket! A countryénekesnő randizott már Harry Stylesszal, Joe Jonasszal és John Mayerrel is, de állítólag az All American Rejects frontemberével, Tyson Ritterrel is találkozgatott – teljes titokban!

A 23 éves Taylor és a 28 éves Tyson állítólag 2011 decemberében kezdtek randizgatni, nem sokkal azután, hogy kapcsolata véget ért Jake Gyllenhaallal, és röviddel azelőtt, hogy komolyra fordultak volna a dolgok Conor Kennedyvel.

„A CMT-díjátadón találkoztak, Tyson kezdeményezett, és egészen gyorsan haladtak, de végül ez is zátonyra futott néhány randi után” – mesélték a Celebuzznak. Elméletileg a románcnak azért lett vége, mert a frontember besokallt az énekesnő celebstátuszától. „Tyson élete nem ilyen őrültek háza, azért is tartották titokban, mert szereti óvni a magánéletét, nem keresi a nyilvánosságot, inkább a háttérben meghúzódós típus.”

Ami a legmeghökkentőbb, Tyson és a barátai úgy vélik, az I Knew You Were Trouble című dala róla szól.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek