Starity

Klippremier: Little Mix — Change Your Life

2013. január 31. 15:03   |   Szerző: Lady Suzy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A mai napon került fel a YouTube videómegosztóra a 2011-es X Factor győzteseinek harmadik klipje, a Change Your Life.

hirdetés
Klippremier: Little Mix — Change Your Life

A Little Mix lányok élete fenekestül felfordult, miután megnyerték a 2011-es X Factort. Debütáló albumuk, a DNA hatalmas sikernek örvendett a szigetországban, első kislemezük, a Wings pedig világszerte az emberek szívébe lopta magát.

Most pedig megérkezett legújabb videoklipjük, mely a Wings és a DNA mellett a harmadik. A kisfilm a Change Your Life című dalukhoz készült, mely a pár napja induló turnéjuk eddigi eseményeit foglalja magába.

Koncertsorozatuk első állomását január 25-én kipipálták, azóta öt koncerten vannak túl, valamint hátravan még több mint 18 fellépés. Legközelebb csak február 24-én térhetnek haza, hogy kipihenjék a turnéval járó fáradalmaikat.

Következő albumuk megjelenése ugyan még messze van, hiszen az új korong csak 2014-ben érkezik, de hamarosan ők is megkezdik a munkálatokat. Addig sajnos várniuk kell a rajongóknak, és be kell érniük a vadonatúj Change Your Life videóval.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek