Starity

A legszebb és legrosszabb ruhákban — Pixie Lott

2013. február 09. 13:01   |   Szerző: prézli

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bemutatjuk a divattervezőként is tevékenykedő énekesnő legjobb és legrosszabb összeállításait.

hirdetés
A legszebb és legrosszabb ruhákban — Pixie Lott

Pixie Lottot Nagy-Britannia egyik legnagyobb stílusikonjaként tartják számon. A fiatal énekesnő maga is belekóstolt már a divattervezésbe: 2010-ben és 2011-ben négy ruhakollekciót is piacra dobott, 2012 karácsonyán saját nevével ellátott ékszerkollekcióval lepte meg a rajongóit és a divat szerelmeseit, idén tavasszal pedig parfümmel fog előrukkolni.

Azonban volt néhány alkalom, amikor kifinomult stílusa ellenére rosszul választott a ruhatárából. Nézzük, hogy melyek azok az öltözékek, amelyek tökéletesen passzoltak hozzá, és melyek azok a ruhák, amiket jobb, ha elfelejtett volna.

A legszebb ruha-összeállítások:

BRIT Awards – 2010

Pixie-t nem hiába sorolták a 2010-es BRIT Awards legjobban öltözött hírességei közé. Olyan, mintha ezt a Kate Halfpenny-ruhát ráöntötték volna. A csipkével nem lehet hibázni, a fekete pedig tökéletesen kiemeli fehér bőrét és szőke haját.

Lipsy-sajtótájékoztató – 2011

Ez a saját maga által tervezett ruha tökéletesen passzol hozzá, a barna övvel pedig még izgalmasabbá teszi az összeállítást. Feltűnő, mégis visszafogott, laza, mégis elegáns.

Fellépés a dél-koreai Club Junkie-ban – 2012

Pixie imád feketét viselni, ami érthető, ugyanis remekül áll neki. Az itt látható ruha illeszkedik az alakjához, natúr sminkje és rövid haja pedig kontrasztosabbá teszi a kinézetét.

Samsung Galaxy S3-bemutató – 2012

Pixie ezt az egyszerű fehér ruhát egy élénk kék kabátkával dobta fel, lábbelinek pedig egy piros színű magassarkút választott. Remek párosítás, tökéletes összhang!

Variety Club Showbiz Awards – 2009

Az énekesnő nem bújik gyakran földig érő estélyikbe, pedig az alábbi példa is azt mutatja, hogy igazán tehetné. Ez a darab sokat takar, mégis a lényeget kiemeli.

A legrosszabb ruha-összeállítások:

Nickelodeon Kids' Choice Awards – 2011

Ez a Miu Miu-ruha már önmagában is egy merész választás, így a kiegészítőkkel csínján kell bánni. Sajnos Pixie-nél ez nem így történt. A táska és a cipő még jó, de a fülbevaló katasztrófa. A kevesebb néha több.

Fellépés az Access All Eiriason – 2012

Olyan, mintha az énekesnőt a nagymamája öltöztette volna fel. Nem értjük, miért esett a választása erre a Coco Fennell-ruhára. Mi úgy tudtuk, hogy ezek már réges-régen kimentek a divatból...

GQ Men of the Year Awards – 2009

Ez a Colette Dinnigan-ruha inkább kövérré teszi Pixie-t, mintsem kiemeli vékony alakját. A frizura pedig csak ront a helyzeten, és puffokká teszi az arcát.

Fellépés a V Festivalon – 2012

Ha eddig azt gondoltátok, hogy egy Dolce & Gabbanával nem lehet mellélőni, akkor nézzétek meg az alábbi képet. Azt gondolnánk, hogy az énekesnő várandós, pedig csak a szoknya méretével vannak gondok.

Csatahajó-premier Japánban – 2012

Íme egy példa arra, amikor a kiegészítők elrontják a kinézetet. Nem tudjuk, hogy Pixie-nek miért esett a választása erre a nyakláncra, amely szinte teljes egészében eltakarja a ruháját, ráadásul a kesztyű sem javít rajta. Rossz!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek