Starity

Beyoncé bizonyított

2013. január 31. 22:10   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő megmutatta, hogy igenis el tudja énekelni az amerikai himnuszt élőben és nincs szüksége playbackre.

hirdetés
Beyoncé bizonyított

Hatalmas felháborodást keltett a médiában múlt héten, hogy Beyoncé nem élőben adta elő a nemzeti himnuszt az elnöki eskütétel során, a mai napon azonban a 2013-as Super Bowl sajtókonferenciáján vett részt – mivel fel fog lépni az esemény félidejében –, ahol bebizonyította, hogy élőben is helyt tud állni.

A konferencián rengeteg újságíró vett részt, akik kérdéseket tehettek fel az énekesnőnek. Az első hölgy természetesen rögtön arról a bizonyos playback-előadásról kérdezte, Beyoncé pedig a következőképpen válaszolt: „Maximalista vagyok és nem volt időm próbálni a zenekarral. Élő tévéműsor volt és egy nagyon fontos pillanat számomra, az egyik olyan amire a legbüszkébb vagyok. Az időjárás és a késlekedések miatt nem volt rendes hangpróba és kényelmetlenül éreztem magam, nem akartam kockáztatni és azt akartam, hogy az elnök és Amerika is büszke legyen rám, szóval az előre rögzített felvétellel énekeltem, de ez gyakori a zeneiparban és büszke vagyok az előadásomra” – zárta válaszát, majd hatalmas tapsvihar tört ki a teremben.

A 31 éves énekesnő azonban a résztvevők nagy meglepetésére nem csak válaszokat adott, hanem be is bizonyította, hogy nem csak tátogni tudja a himnuszt, hanem zenei kíséret nélkül is képes elénekelni azt élőben. Rögtönzött előadásával elérte célját, hiszen síri csendben hallgatták végig, végül pedig még nagyobb ovációval fogadták a jelenlévők.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek