Starity

Újabb thrillerben szerepel Jeremy Renner

2013. február 01. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Igaz történeten alapuló, sokak szerint CIA-ellenes thriller-dráma főszerepét kapta meg Jeremy.

hirdetés
Újabb thrillerben szerepel Jeremy Renner

Jeremy Renner a mese- és fantáziavilág után ismét kemény akciófilmben vállalt főszerepet: a Kill The Messenger című thriller Michael Cuesta rendezése, és egy újságíró tragikus sorsát meséli el, aki öngyilkosságot követ el, miután a CIA befeketítette. A forgatókönyvet Peter Landesman írja. Cuesta a Homeland számos epizódjainak felvételeit irányította, továbbá hozzá fűződnek a Dexter és az Elementary pilotjai is.

Scott Stuber állította fel a projektet nyolc évvel ezelőtt, de nyáron végre megkezdődhetnek a forgatások. A Kill The Messenger igaz történetet mesél el Gary Webbről, a San Jose Mercury News riporteréről, aki az után ölte meg magát, hogy a CIA rászállt, amiért kapcsolatba került egy ügyükkel. A készítők már azt beszélik, hogy mivel a Zero Dark Thirtyt is rengetegen bojkottálnák, holott a szervezet itt a jófiúkat alakította, a Kill The Messenger ellen valóságos lázadást indítanak majd.

Renner legközelebb az Abscam nevű drámában szerepel Christian Bale-lel és Bradley Cooperrel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek