Starity

Újabb fellépést mondott le Alizée

2013. február 02. 12:12   |   Szerző: Melle Ketrin

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alig kezdődött el az év, de Alizée már a második fontosabb koncertjét mondta le. Ezúttal a francia énekest, Alain Chamfortot bosszantotta fel.

hirdetés
Újabb fellépést mondott le Alizée

2013. január 31-én Alizée és Alain Chamfort a párizsi Grand Rexben duettezett volna együtt, csakhogy az énekesnő az utolsó pillanatban visszamondta a részvételét. Ekkor azonban már a show el is kezdődött.

Alain Chamfort egy francia énekes, akivel még 2012-ben vették fel a Clara veut la Lune című dalt, s ezt adták volna elő a csütörtöki fellépésen. A dal egyébként Alain Chamfort 2012-es „Elles & Lui” albumán kapott helyet.

Alizée azonban az utolsó pillanatban jelentette be, hogy mégsem lesz ott. Ő maga betegségre hivatkozott, majd más források arról értesültek, hogy a lányáról kellett gondoskodnia, ezért nem ment el.

Mindenesetre Alaint igencsak magára haragította, akinek az utolsó pillanatban kellett egy énekesnőt találnia a helyére. Egy Claire Keim nevű hölgy helyettesítette a szép korzikait, akit Alain a következő mondattal fogadott: „Legalább TE eljöttél” – kissé paprikás hangulatban. Azonban nemcsak Alain Chamfort volt csalódott, hanem többek között Alizée rajongói is. Egy francia hírportálon is megjelent a hír, a kommentelők durván fejezték ki nemtetszésüket az esetet illetően.

A hónapban ez a második fellépés, amit Alizée az utolsó pillanatban mondott vissza (holott hónapokkal előtte tudott a dátumokról) magyarázat és bocsánatkérés nélkül. Az első ilyen alkalom január 10-én volt, akkor a Hier Encore műsorban szerepelt volna.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek