Starity

Amy Lee a legdögösebb nő a zeneiparban

2013. február 01. 18:06   |   Szerző: dijansalihu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szoros volt a verseny az első 3 helyért, hiszen az elején Hayley Williams uralta a versenyt, de a végén visszacsúszott a 3. helyre, mivel az Evanescence énekesnője állhatott a képzeletbeli dobogó tetejére.

hirdetés
Amy Lee a legdögösebb nő a zeneiparban

Amy Lee két héten belül már a 2. díját zsebelte be, hiszen nemrég választották meg 2012 rockistennőjének, most pedig a zeneipar legdögösebb nője címet nyerte el. A mezőny szoros volt, hosszú ideig a Paramore vörös hajú énekesnője, a tavalyi győztes Hayley Williams vezetett, de az utolsó napokban megfordult az állás, az irányítást Amy Lee vette át, majd a második helyre Florence Welch tört be.

Az NME hivatalos oldalán szavazhattak a rajongók, hogy ki nyerje meg a Legdögösebb Nő A Zeneiparban 2012 díjat. A top 20-as listán olyan neveket láthatunk, mint a fent említett Amy Lee (1.), Florence Welch (2.), Hayley Williams (3.), valamint Katy Perry (5.), Lana Del Rey (6.), Lady Gaga (9.), Adele (13.), Pink (14.), Beyoncé (15.), Gwen Stefani (16.) és a 19. helyre befutó Britney Spears.

Érdekesség, hogy a tavaly 7. helyen álló Rihanna az idei listán sehol sincs.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek