Starity

Miley Cyrus új tetoválást varratott

2013. február 01. 20:08   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Újabb minta díszíti az egykori Disney-csillag testét, Kat Von D-nek hála.

hirdetés
Miley Cyrus új tetoválást varratott

Újabb mintával bővült Miley Cyrus gyűjteménye tegnap, ugyanis eddigi 14 tetoválása után ismét rászánta magát egy újabb darabra, melyet maga Kat Von D készített.

A 20 éves színész-énekesnő január utolsó napján látogatott el a híres művésznő szalonjába, ahol két egymást keresztező nyilat varratott a jobb könyökére, ami a barátság szimbóluma.

„Imádtam Miley Cyrust tetoválni tegnap. Az egyszerű barátság szimbólumokból csodálatos tetoválás készült” – csiripelte Kat a Twitteren egy kép társaságában.

Miley egyébként eddig már büszkélkedhet egy Love Never Dies felirattal a bal felkarján, egy álomfogóval a jobboldalán, egy békejellel a jobb kezén lévő középső ujjának belsején, egy kereszttel a jobb gyűrűsujján, egy horgonnyal a jobb alkarján, egy „Om” szimbólummal a bal alkarján, a Karma szóval a jobb mutatóujján, egy szívvel a jobb kisujján, egy Love felirattal a jobb fülében, egy koponyával a jobb bokájának belsején, egy egyenlőségjellel a jobb gyűrűsujján, egy ördögi szemmel a jobb mutatóujján, a VIIXCI róma számokkal jobb könyökénél és Roosevelt 1910-es április 23-i párizsi beszédének egy részletével.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek