Starity

Sztártetoválások és jelentéseik

2013. február 02. 13:01   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Legújabb cikksorozatunk első részében öt sztártetoválást mutatunk be nektek, amiknek jelentését eddig lehet, hogy nem ismerted.

hirdetés
Sztártetoválások és jelentéseik

A tetoválás manapság igen divatos dologgá vált, hiába a tű és a fájdalom, mégis egyre többen vállalják be, hogy örök nyomot hagyjanak a bőrükön. Ezért sem mindegy, hogy a minta milyen jelentőséggel bír viselője számára, hiszen a tetoválás egy életre szól.

Természetesen a hírességek sem tudnak ellenállni a bőrre varratott mintának – de vajon milyen jelentéssel bírnak ezek a számukra? Most öt sztártetoválást veszünk górcső alá, amiknek a szép mintán kívül sokszor komoly jelentésük is van.

Angelina Jolie

A gyönyörű színésznő kezén évekkel ezelőtt még második férjének, Billy Bob Thorntonnak a neve szerepelt egy sárkány kíséretében, azonban Angie megbánta a tetoválást, és el is váltak, így a minta eltávolíttatása látszott a legjobb döntésnek. Azóta a régi tetoválás helyére új került, amin különböző koordinátákat lehet felfedezni.

Jelentése: A koordináták Angelina hat gyermeke közül négynek a születési helyeit jelölik, így került fel a kezére Kambodzsa (Maddox), Etiópia (Zahara), Namíbia (Shiloh) és Vietnám (Pax) pontos földrajzi helye.

Katy Perry

Az énekesnő 2012 januárjában lett gazdagabb ezzel az aprócska lótuszmintával, ami jobb csuklóján kapott helyet, azonban a kicsi tetoválás igenis nagy jelentőséggel bír Katy számára.

Jelentése: A lány számára ez a lótuszvirág az újrakezdést és az új életet jelenti, melyet a Russell Branddel történt válása miatt határozott el.

Nicki Minaj

Az amerikai rappernő jó szokása, hogy valahogy mindig meg tudja botránkoztatni a világot öltözködésével és hajviseletével, ezért nem gondolná senki, hogy egyik legfeltűnőbb tetoválásának a valláshoz van köze – pedig igen.

Jelentése: Nicki felkarjára kínai betűkkel nem más van varratva, mint a „God with me„, azaz az Isten velem van felirat, ami az énekesnő folytonos hitét szimbolizálja, és azt, hogy soha nincs egyedül.

Rihanna

A barbadosi énekesnőnek rengeteg tetoválás díszíti a testét, azonban ennél a nyáron felvaratott ábránál nincs nagyobb mintája, és olyan se, ami ennyit jelentene neki.

Jelentése: A tetováláson az anyaság, a feleségek, a természet és varázslat egyiptomi istennője, Ízisz látható, amint szárnyait széttárva ül. A nőiességet megtestesítő ábrát Rihanna imádott nagymamája elvesztése után varratta, ezzel is kifejezve, hogy mennyire kötődik hozzá, és hogy gondolatban mindig vele van.

Cher Lloyd

A vagány énekesnő igazi tetkómániás, rengeteg kis ábra, felirat és minta díszíti mindenhol, de talán ez a pálcikaember a legaranyosabb tetoválása, amit a jobb lábára varratott.

Jelentése: Az angol lány vőlegénye, Craig Monk miatt csináltatta a pici ábrát, ami a szerelmük egyik szimbólumának számít. Cher egyszer ezt nyilatkozta a tetoválásról: „Ez minden bizonnyal szerelem. Összeillő tetkókat csináltattunk – nekem lett egy pálcikaemberem, és neki is lett egy ilyen, csak lány verzióban.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek