Starity

A legszebb és legrosszabb ruhákban — Jennifer Garner

2013. február 15. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cikksorozatunk ötödik részében Jennifer Garner legjobb és legrosszabb választásait mutatjuk be.

hirdetés
A legszebb és legrosszabb ruhákban — Jennifer Garner

Jennifer Garnert kiáltották már ki az év anyukájának, de a divat terén nem sikerült ekkora kitüntetést elérnie, pedig legtöbbször rendkívül stílusos összeállításokban jelenik meg. Tudja, kitől válasszon ruhát, ha le akar nyűgözni mindenkit, néha azonban inkább érdekes grimaszokat vált ki a nagyérdeműtől, mintsem tapsvihart.

Cikkünkben a legjobb és legrosszabb ruha-összeállításait mutatjuk be, kezdve a legszebbekkel.

Valentin-nap-premier, Los Angeles – 2010

A 37 éves színésznő lenyűgözött minket ebben a Valentino-miniben, amelyhez Brian Atwood-cipőket választott. Kellően feltűnő és vad, ugyanakkor rendkívül elegáns. Ékszereket Neil Lane-től választott.

80. Oscar-díj-átadó, Los Angeles – 2008

Oscar de la Rentától választott egy rendkívül elegáns fekete, sellőestélyit, egyszerű szalagszerű felsőrésszel. A fodros alsórész kellőképpen terebélyes, így nem okozott gondot a mozgásban. Van Cleefstől kölcsönzött ékszereket, és a rendezvény egyik fénypontja volt.

Butter-premier – 2012

A film ugyan nem aratott nagy sikert a kritikusok körében, ezzel a Gucci-ruhával sok elismerést szerzett, bár Olivia Wilde öltözéke szebbnek bizonyult. Ennek ellenére az egyszerűbb néha jobb.

Timothy Green különös élete-premier, Los Angeles – 2012

A különös hangulattal bíró film bemutatóján Jen egy Lanvin-ruhában jelent meg, amellyel azonnal elnyerte a kritikusok mosolyát. Ehhez egy Brian Atwood-kollekcióból választott lábbelit.

Hirtelen 30-premier – 2004

Egyszerű, oldalt nyitott, fehér Chanelben jelent meg a színésznő a Hirtelen 30 Los Angeles-i vetítésén, amelyhez ezüstös cipőt választott. Tiszta és ártatlan hatást kölcsönzött számára.

A legrosszabb ruha-összeállítások:

6. Pink Party – 2010

Az éves „rózsaszín party” egy jótékonysági esemény, mely pénzt gyűjt a mellrákellenes kutatásokra. Alapfeltétele, hogy a komplett öltözethez tartozzon néhány rózsaszín ruhadarab is. A toppal nincs is semmi problémánk, de ez a Stella McCartney-szoknya egyszerűen borzalmas, azzal a rengeteg gyönggyel a nyakában pedig úgy néz ki, mint aki épp egy kalózhajót fosztott ki.

Butter-premier, Los Angeles – 2010

A színésznő ekkor már javában a második trimeszterben járt, de ez nem mentség erre a szörnyűségre. A Butter vetítésére Lanvin-ruhát választott, de ugyanez lett volna az eredmény akkor is, ha egy selyemleplet ránt magára.

Glamour: Az év nője-gála – 2007

Ez az összeállítás viszonylag még elviselhető, de ez az Oscar de la Rente-ruha egyszerűen túl giccses az állandóan változó motívumok és az apró kövek miatt.

Screen Actors Guild-gála – 2013

A 40 éves színésznő csupa aranyban jelent meg az eseményen: Oscar de la Renta 2012-es kollekciójából választott ruhát, de ez a rengeteg glitter egyszerűen taszító. Még Brian Atwood cipői és a David Webb-ékszerek sem segítettek ezen.

Emmy-gála – 2004

Mintha csak a nagymama terítőjét látnánk esküvői ruha formájában. A felsőrésszel még nem lenne nagy gond, de ez a terebélyes uszály borzalmas. Oscar de la Renta talán egyik legrosszabb ruhájáról van szó, amelyhez Jimmy Choo-cipőket választott.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek