Starity

Maritza Rodríguez főszerepet kapott

2013. február 02. 15:03   |   Szerző: Ancsu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Telemundo sorozatgyártócég egyik vezetőjének a felesége, Maritza Rodríguez újra főszerepet kapott a cég újonnan készülő sorozatában.

hirdetés
Maritza Rodríguez főszerepet kapott

Az El Rostro de Analía (A bosszú álarca) és a La casa de al Lado (Zárt ajtók mögött) című sorozatból ismert Maritza Rodríguez újra főszerepet kapott a Telemundo újonnan készülő sorozatában.

Maritza Juan Soler és Sonya Smith mellett kapott szerepet. „Nagyon tetszett a történet, így hát elfogadtam. Nagyon izgatott vagyok a forgatások miatt. A munka Juan Solerrel egy csoda. Ő egy igazán kitűnő színész, és Sonya is nagyon tehetséges” – nyilatkozta Maritza.

A történet középpontjában egy ezermester nő áll, aki nagyon szereti a szakmáját, és próbálja összehozni a családját, valamint állandóan keresi a szerelmet. A novella a Marido en alquiler címet fogja viselni, és a brazíliai Fina Estampa című sorozat feldolgozása lesz.

„Annyira boldog voltam, amikor megtudtam, hogy újra Maritzával forgathatok. Nagyon szeretek vele dolgozni” – mesélte Sonya Smith. Később Juan Soler is mondott néhány szót a készülő telenovellával kapcsolatban: „Most tértem vissza a Telemundóhoz. Az utolsó sorozatom 2010-ben forgattam még a Televisával. Azóta nem szerepeltem semmilyen produkcióban. Ez a sorozat egy nagy kihívás lesz, hiszen az eredeti hatalmas siker volt Brazíliában.”


Így néz ki a három főszereplő együtt

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek