Starity

Kirúgták Kőváry Anettet

2013. február 02. 13:01   |   Szerző: Gajcsi

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sokakat meglepetésként érte, hogy a kedvelt rádióst egyik napról a másikról rúgták ki a munkahelyéről.

hirdetés
Kirúgták Kőváry Anettet

Csütörtök reggel még együtt nevetgélt a Morning Show stábjával, Sebestyén Balázzsal, Rákóczi Ferivel és Vadon Janival, majd aznap délután megkapta a kirúgási papírját. Anett két éve volt a Morning Show hírolvasója, szinte már negyedik tagként nőtte ki magát a három fiú mellé. A rádióhallgatók is nagyon kedvelték a vidám lányt, aki szívesen beszélt gyermekkoráról, hobbijairól.

Váratlan elbocsáltásának hangot adott hivatalos Facebook-oldalán is: „Az élete volt a munkája, váratlanul és üres mellébeszéléssel vették el tőle. Elbúcsúzni sem tudott a hallgatóktól. Nem tudta, hogyan köszönheti meg közvetlen kollégáinak, akikkel évek óta együtt ébredt, hogy segítettek valóra váltani az álmait. A rengeteg nevetést. A tanulást egymástól. Azt sem tudta, hogyan fogja elviselni, hogy másnap már nem kell korán kelnie, hogy nem kell kimosnia péntekenként a mikrofonszivacsot. Fogalma sem volt, hogyan lehet 12 év után rádió nélkül élni. Hírek nélkül élni.”

Több kommentelő Sebestyén Balázst okolja a döntés miatt, mivel ő a Morning Show producere, azonban Anett azonnal védelmére kelt egykori kollégájának: „Igaz, hogy már nem vagyok a Morning Show tagja, de ez nem az én, és nem is a Balázs döntése volt! Biztos vagyok benne, ha csak rajtunk múlik, még hosszú éveken át együtt dolgozunk. Viszont nem így alakult, előállt egy helyzet, amit kénytelenek vagyunk elfogadni.”

Ha lehet hinni a híreknek, akkor a lány helyére egy egykori köztévés ülhet, Balás Árpád, azonban a rádió nem kommentálta ezt a felvetést. Anettel leghamarabb a Lotus Ladies Cupban találkozhatunk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek