Starity

A Riválisok sztárját csúnyán kritizálja volt anyósa

2013. február 02. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lucero sosem volt híres a botrányairól, sőt Mexikóban és világszerte is rengetegen imádják, ám volt anyósa koránt sincs ilyen jó véleménnyel róla. Az idős hölgy nem éppen finom kritikát fogalmazott meg a sztárról, de volt férje határozottan kiállt Lucero mellett.

hirdetés
A Riválisok sztárját csúnyán kritizálja volt anyósa

Lucero és Manuel Mijares már körülbelül két éve elváltak, és azóta mindketten boldogan élik tovább az életüket. Nem volt botrányos a válásuk, és ők sem beszéltek azóta róla, de most Mijares édesanyja, Doña Pilar túl messzire ment: nagyon csúnyán támadta volt menyét. Az idős asszony elárulta, hogy minden bajért, így a válásért is Lucerót okolja, és ő biztos benne, hogy Lucero csalta férjét – azt mellékesen tegyük hozzá, hogy a válás okát máig nem tudni biztosan, és számos pletyka napvilágot látott, például, hogy a színésznő édesanyja túlságosan is beleavatkozott a kapcsolatukba, vagy, hogy Mijares csalta a feleségét.

Doña Pilar ennyivel nem elégedett meg, és tovább szidta a sztárt: azt sem rejtette véka alá, hogy ő kifejezetten örült a válásnak; szerinte Lucero nem érdemelte meg Mijarest, és azt az életet sem, amit él. Bevalotta, hogy sosem kedvelte, illetve sosem volt jó viszonyban Luceróval, és emiatt az unokáival sem igyekezett jóban lenni. Majd még hozzá tette, hogy fia új kedvesét viszont nagyon szereti.

Ez a megbotránkoztató interjú eljutott Manuel Mijareshez is, aki nagyon mérges lett édesanyjára, és határozottan megvédte volt feleségét: „Ha most valaki arra számít, hogy azt fogom mondani, hogy Lucero rossz anya, aki alig vesz részt a gyerekei életében, nem vigyáz rájuk, azoknak a részemról csak azt tudom mondani, hogy Lucero egy nagyszerű édesanya, és egyben nagyszerű barátom is, akit nagyon szeretek, és ő valaki, aki a gyerekeitől függ” – mondta, és azt is hozzátette, hogy szerinte nagyon rossz lépés volt interjút készíteni 81 éves édesanyjával, aki már néha nem a valóságot mondja, valamint kéri, hogy többet ne zaklassák az öregek otthonában élő anyját.

Lucero erre a dologra még nem igazán reagált, de az is elég már a védelme érdekében, hogy ebben az évben hallani sem akar sorozatról, akkor sem, ha az csak év végén lenne, és csak valamikor 2014-ben vállal el új telenovállát, ezt mind azért, hogy a gyerekeivel tudja tölteni ideje nagy részét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek